2018-03-06 22:45:34• hírek • Blikk.hu

Otthagyja az X-Faktort Radics Gigi?

Többen úgy gondolják, Radics Gigi, az X-Faktor egyetlen női mentora otthagyja a műsort. Jelenleg Los Angelesben tartózkodik családjával, és csak áprilisban tér vissza Magyarországra.

Ettől függetlenül is elindult a pedzegetése annak, hogy vajon kik lesznek majd a zsűri tagjai az X-Faktor új évadában, hiszen az új széria énekeseit máris elkezdték válogatni. A Bors úgy tudja, Radics Gigi nem segíti majd egyik csapatot sem a műsorban.
 

– Lesz változás! Úgy tudom, hogy Radics Gigi nem ül majd Puskás Peti, ByeAlex és Gáspár Laci közt – állítot­ta határozottan a lap csatornaközeli in­formátora. – Az ok számomra sem egyértelmű. Még az is lehet, hogy Giginek végre beindul az amerikai karrierje. Végül is hónapokat tölt kint a családjával, sok energiát fektetett bele.
 

Gigi lenne a legmegfelelőbb személy a kérdés megválaszolására, de ő április elejéig nem elérhető, ugyanis Los Angelesben tartózkodik. Az énekesnő sajtóképviselőjétől úgy tudni, jelenleg nem tudnak érdemben semmit sem nyilatkozni ebben az ügyben.
 

S hogy ez az információ valóban igaz-e, a Bors az X-Faktor főszerkesztőjét is megkérdezte:

– A mentoroknál még nem tartunk – szögezte le Verebély Marcell, a produkció fôszerkesztôje, amikor arról érdeklődött a lap, vajon Gigi is a mentorok közt szerepel-e. – Pillanatnyilag a produceri casting zajlik, ami azt jelenti, hogy szereplőket keresünk, még nincs szó a mentorokról.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: